2011. július 28., csütörtök

Kinyitom a számat - Jelenlegi ára: 2 965 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Kinyitom a számatA könyv listaára: 3490 Ft. Leírás:
Vágó István politikai coming out-ja, meglehetős figyelmet és egyben vitákat keltett 2008-ban. A népszerű műsorvezető ekkor állt ki a nyilvánosság elé, felvállalva, hogy az igencsak támogatottság-deficittel rendelkező Gyurcsány Ferenc akkori miniszterelnök és az őt támogató szabad demokraták mellett teszi le a voksát neve az idei önkormányzati választásokon is felmerült, mint a Tarlós István ellen indítandó független jelölt. A kötet természetesen nem csak a politikáról szól. Szó esik televíziós tapasztalatairól, elárulja, kik gáncsolták annak idején pályája során, hogy csaltak-e a nagy vetélkedőkben, mit gondol kollégáiról (többek között Vitrayról, Chrudinákról, Verebesről és Havasról), hogy miért tanul hatvanévesen kínaiul, amikor már beszél hét nyelvet, hogy miért fontos neki a szkeptikus mozgalom, mit gondolt egykor és most a televízió szerepéről, vagy éppen azt is, hogy mit mondott neki Déri János a halálos ágyán? A kötet várhatóan legnagyobb vitát kiváltó mondatai azok, melyek szerint Vágó István nem tartja ártalmasnak a könnyű drogok fogyasztását, azok szerinte kis mennyiségben nem okoznak fizikai függőséget, s ő maga is többet kipróbált már, az indiai Varanasiban. A vélhetően széles tömegeket érdeklő kötet beszerzése minden nagyobb általános gyűjtőkörű könyvtár számára ajánlott beszerzésre. ISBN: 978-963-080-065-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 965 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 18:37
. Kinyitom a számat - Jelenlegi ára: 2 965 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése